Show menu

Vesianttila – lämpöä, vettä ja ilmaa jo kolmannessa polvessa.

Vesianttila Oy on luotettava lappilainen LVI-alan toimija jo kolmannessa polvessa. Yrjö Ylianttilan vuonna 1973 perustamaa yritystä luotsaa tätä nykyä hänen pojanpoikansa, LVI-asiantuntija Ville Ylianttila.

Kotiosoitteemme on Rovaniemellä, mutta toiminta-alueenamme on alusta lähtien ollut koko Lappi aina Kilpisjärvelle ja Utsjoelle saakka.

Lähes viiden vuosikymmenen kokemuksella tunnemme Lapin olosuhteet ja niiden asettamat rajoitukset vaativista sääoloista pitkiin välimat- koihin. Ymmärrämme lappilaisten ihmisten tarpeet ja tiedämme, millä laitteilla ja ratkaisuilla pohjoisen kodit pidetään toimivina.

Vesianttilan palveluihin kuuluvat LVI-urakoinnit omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Lisäksi teemme monenlaisia huolto- ja remontti- töitä. Kiitelty hälytyspalvelumme toimii ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Jokainen lappilainen koti ansaitsee luotettavan LVI-alan asiantuntijan – ota rohkeasti yhteyttä Vesianttilaan!
 

Ota yhteyttä >>
Palvelumme >>
Asiakaskokemukset >>
Päivystämme 24/7 >>

 

PYYDÄ MAKSUTON KUNTOTARKASTUS JA KUSTANNUSARVIO

Vesianttilan ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus lämmityslaitteista ja -järjestelmistä – kartoitamme mielellämme remontin tarpeen sinunkin kodissasi. Maksuttoman kuntotarkastuksen aikana asiantuntijamme kertoo, millaisia mahdollisia riskejä kotisi lämmitysjärjestelmään liittyy ja kuinka mahdolliset ongelmat voidaan ehkäistä edullisimmin.

TILAA MAKSUTON KUSTANNUSARVIO

LATAA VESIVAHINKO-OPAS JA TOIMI OIKEIN VAHINGON SATTUESSA

Estä vesivahinko ennen kuin se tapahtuu! Mikäli on jo myöhäistä, on hyvä osata toimia oikein. Pikaoppaamme avulla et jää arvailujen varaan.

TILAA OPAS

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät LVI-remontin, olet oikeutettu saamaan verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen ansiosta saat verotuksessa huomattavia summia takaisin remontin työkustannuksista. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta!

LUE LISÄÄ