Show menu

Lämpöverkkoremontissa omakotitaloon vaihdetaan lämmityskalusto eli patterit, putkiverkko, termostaatit ja venttiilit.

Sijoitus, joka tuo säästöä

Vesivahingon riski on energiansäästön ohella suurin syy tehdä lämpöverkkoremontti omakotitaloon riittävän ajoissa: lämmityskaluston uusiminen ehkäisee putkirikon, josta voi koitua vakavia vahinkoja kiinteistölle ja terveydelle – suuria kuluja unohtamatta.

Lämpöverkkoremontti on hyvä sijoitus, sillä se nostaa kiinteistön arvoa ja lisää asumismukavuutta. Nykyaikainen lämmityskalusto säästää myös energiakuluissa, sillä uudet patterit ovat vanhoja tehokkaampia ja seinän pinnalla kulkevat putket vähentävät lämpöhukkaa.

 

Onko talossasi tarve lämpöverkkoremontille?

Monissa lappilaisissa omakotitaloissa on aika tarkistaa lämpöverkon kunto. Mikäli kotisi lämmitysputket ja -kalusto ovat tulleet 25–30 vuoden ikään, alkaa lämpöverkkoremontti olla ajankohtainen.

Vanhat metalliset putket hapettuvat, ruostuvat ja kuluvat. Kulumista vauhdittaa veden korkea lämpötila ja tarve lisätä vettä lämpöverkkoon. Mikäli putket ovat joskus jäätyneet, niistä kuuluu lorinaa tai lämpöverkon paineita joutuu toistuvasti nostamaan, on järjestelmässä jokin ongelma ja remontin aika melko varmasti käsillä.

 

PYYDÄ MAKSUTON KUNTOTARKASTUS JA KUSTANNUSARVIO

Vesianttilan ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus lämmityslaitteista ja -järjestelmistä – kartoitamme mielellämme remontin tarpeen sinunkin kodissasi. Maksuttoman kuntotarkastuksen aikana asiantuntijamme kertoo, millaisia mahdollisia riskejä kotisi lämmitysjärjestelmään liittyy ja kuinka mahdolliset ongelmat voidaan ehkäistä edullisimmin.

TILAA MAKSUTON KUSTANNUSARVIO

 

 

Lämpöverkkoremontti onnistuu nopeasti ja vaivattomasti myös keskellä Lapin talvea

Omakotitalon lämpöverkkoremontti kestää yleensä vain kahdesta viiteen (2–5) päivää, ja talo on asumiskelpoinen koko remontin ajan. Lämpöverkkoremontti onnistuu kovimmillakin pakkasilla: talon lämmöt ovat poikki korkeintaan yhden (1) päivän, jonka aikana lämpöä tuotetaan sähkökäyttöisillä lisälämmittimillä.

Seinän pinnassa kulkeva komposiittiputki on nopea asentaa, mutta kestää pitkään: putkien elinkaariarviot vaihtelevat 50 ja 90 vuoden välillä. Lattian tai katon rajassa putket ovat huomaamattomat, siistit ja helppo pitää puhtaana. Uudet patterit ovat vanhoja tarkemmin hienosäädettävissä juuri omaan taloon sopivaksi.

 

Vakuutusturva kuntoon ja kulut pienemmiksi

Vanhan lämmityskaluston rikkoontuessa vakuutusturva ei ole itsestäänselvyys: mikäli vahinko johtuu esimerkiksi huonokuntoisista putkista, se tulkitaan odotettavissa olleeksi ja omistajan huolimattomuudesta johtuneeksi, eikä vakuutus välttämättä korvaa mitään. Lämpöverkkoremontti poistaa tämän huolen, ja vakuutusmaksutkin ovat edullisemmat.

 

Työllämme on lakisääteinen takuu

Työllämme on kahden (2) vuoden lakisääteinen takuu. Osalla tarvikkeista on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu. Virhevastuu, joka koskee asennuksen yhteydessä tehtyä virhettä, on 10 vuoden mittainen.

 

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät lämpöverkkoremontin, olet oikeutettu saamaan verotuksessa kotitalousvähennyksen, jonka ansiosta saat huomattavia summia takaisin remontin työkustannuksista. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta!

LUE LISÄÄ