Show menu

Teemme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit sekä muut LVI-alan työt ja huollot lappilaisella asiantuntemuksella, usean vuosikymmenen kokemuksella. Toimitamme ja asennamme myös ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet.

Katso tarkemmin alta, kuinka voimme auttaa sinua LVI-osaamisellamme.

Käyttövesiremontit

Omakotitalon käyttövesiremontti eli puhekielessä putkiremontti on toimenpide, jossa koko taloon asennetaan uudet vesijohdot. Tee putkiremontti ajoissa – poista riskit ja nosta kiinteistösi arvoa.

Lämpöverkkoremontit

Lämpöverkkoremontissa omakotitaloon vaihdetaan lämmityskalusto eli patterit, putkiverkko, termostaatit ja venttiilit. Vesivahingon riski on energiansäästön ohella suurin syy tehdä lämpöverkkoremontti ajoissa.

Lämmityslaitteet

Lämmityslaitteiden osalta tekniikan kehittyminen on ollut nopeaa. Energiatehokkaat maalämpö, ilmavesi- ja ilmalämpöpumput syrjäyttävät öljylämmityksen ja sähkölämmityksen edullisuudellaan ja huolettomuudellaan.

Ilmanvaihtolaitteet

Kärsitkö huonosta sisäilmasta? Useimmissa tapauksissa ongelmat poistuvat, kun talon ilmanvaihto päivitetään nykyaikaiseksi uusimalla ilmanvaihtolaitteisto. Mikäli laitteistosi toimii, voi sen huoltaminen ja säätäminen olla ajankohtaista.

Rakentajille

Vesianttila tekee LVI-urakoinnit myös uudisrakennuksiin taloyhtiöille ja yksityisille rakentajille. Meillä on kokemusta niin kerrostaloista, rivitaloista kuin omakotitaloista – täältä löydät esimerkkejä tehdyistä työmaistamme.

PYYDÄ MAKSUTON KUNTOTARKASTUS JA KUSTANNUSARVIO

Vesianttilan ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus lämmityslaitteista ja -järjestelmistä – kartoitamme mielellämme remontin tarpeen sinunkin kodissasi. Maksuttoman kuntotarkastuksen aikana asiantuntijamme kertoo, millaisia mahdollisia riskejä kotisi lämmitysjärjestelmään liittyy ja kuinka mahdolliset ongelmat voidaan ehkäistä edullisimmin.

TILAA MAKSUTON KUSTANNUSARVIO

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät LVI-remontin, olet oikeutettu saamaan verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen ansiosta saat verotuksessa huomattavia summia takaisin remontin työkustannuksista. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta!

LUE LISÄÄ