Show menu

Työmme tarkoitus on tehdä lappilaisten elämästä laadukkampaa ja huolettomampaa laittamalla pohjoisen kotien LVI-asiat kuntoon. Lue alta, mitä asiakkaamme sanovat.

Käyttövesiremontti ja pesuhuoneen putkityöt

Omakotitalo – vanha hirsitalo, jota uusittu vuonna 1978

”Vesianttila asensi lattialämmityksen pesuhuoneeseemme saunaremontin yhteydessä. Myös käyttövesiputkisto uusittiin, ensin ala- ja sitten yläkertaan yhteensä parissa päivässä. Urakka oli siisti ja sujuva.”

”Ei voi muuta kuin kehua – jälki on ammattimaista ja hinta-laatusuhde hyvä. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja olen jo suositellut Vesianttilaa muillekin.”

- Risto Kauppinen, Rovaniemi

Hälytyskeikka: vuotava jääpalakone

Omakotitalo, rakennusvuosi 1990

”Löysimme Vesianttilan päivystyspalvelun Facebookin kautta, kun huomasimme jääpalakoneemme vuotavan. Apu saapui heti ja vuoto oli korjattu puolessa tunnissa. Jälkeenpäin vuotopaikkaan asennettiin takaiskuventtiili.”

”Loistavan palvelun ansiosta pestasimme myöhemmin Vesianttilan asentamaan vesikalusteet, kun teimme kylpyhuoneremontin. Laatutyötä ja nopeaa palvelua – suosittelemme.”

- Henri ja Iida Hynynen, Rovaniemi

Käyttövesiremontti

Omakotitalo, rakennusvuosi 1976

”Vesianttila teki keittiöremonttimme putkitöitä, jonka yhteydessä sovimme myös käyttövesiremontista. Toimenpide oli yllättävän nopea: vain pari kolme päivää, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

”Asentajat olivat kohteliaita ja työn jälki on hyvää ja ammattitaitoista – suosittelen Vesianttilaa puhtaalla omallatunnolla. Tunnen yrityksen perustajan Yrjö Ylianttilan jo vuosien takaa, ja suosin jatkossakin paikallista LVI-osaamista.”

- Elias Kannala, Rovaniemi

PYYDÄ MAKSUTON KUNTOTARKASTUS JA KUSTANNUSARVIO

Vesianttilan ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus lämmityslaitteista ja -järjestelmistä – kartoitamme mielellämme remontin tarpeen sinunkin kodissasi. Maksuttoman kuntotarkastuksen aikana asiantuntijamme kertoo, millaisia mahdollisia riskejä kotisi lämmitysjärjestelmään liittyy ja kuinka mahdolliset ongelmat voidaan ehkäistä edullisimmin.

TILAA MAKSUTON KUSTANNUSARVIO

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät LVI-remontin, olet oikeutettu saamaan verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen ansiosta saat verotuksessa huomattavia summia takaisin remontin työkustannuksista. Lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta!

LUE LISÄÄ