Show menu

HAEMME NYT LVI- ALAN OSAAJIA

Toimintamme laajentuessa haemme kahta (2) itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI- alan osaajaa Lapin alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on toimia itsenäisesti Lapin alueella uudis- ja saneerausrakentamisen kohteissamme.

Toivomme, että olet positiivinen tiimipelaaja ja ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen myös työmaalla. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta itsenäisestä työskentelystä ja osaat kantaa vastuuta. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia. Työturvallisuus ja /tai tulityökortti ovat sinulle plussaa. Työsuhteessa noudatamme talotekniikka-alan LVItoimialan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle kokopäivätyön ja toimialan mukaisen TES-palkkauksen. Turvallisen työpaikan Lapin alueen vahvasti kehittyvässä ja kasvavassa LVI-alan yrityksessä.

HAKEMINEN

Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus ja CV, 26.5.2019 mennessä osoitteeseen: ville@vesianttila.fi

Kirjoita sähköpostin aihekenttään: Vesianttila rekry/oma nimesi

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja työtehtävästä ja yrityksestä:
Kysy rohkeasti, lisätietoja saat yrityksen toimitusjohtajalta, Ville Ylianttila 040-700 4334 sekä verkkosivuiltamme www.vesianttila.fi

Vesianttila on lappilainen LVI-alan toimija jo kolmannessa polvessa. Sinä voit olla tervetullut uusi kasvo ammattitaitoiseen henkilökuntaamme! Voit jättää meille työhakemuksen alla olevalla lomakkeella – otamme yhteyttä, kun olemme käyneet hakemuksesi läpi. Palataan!

Required
Required
Required
Required
Required

Tietosuojaseloste

Lomakkeessa on vielä täyttämättömiä kenttiä ja ne on merkitty punaisella. Täytä kentät ja yritä uudestaan.